Als zware roker overstappen naar vape

author
0 minutes, 39 seconds Read

Als je een zware roker bent, zijn je nicotinebehoeften hoger dan gemiddeld – en dat kan het overschakelen naar vapen mogelijk een uitdaging voor je maken. Om succesvol over te stappen op vapen, heb je een vaping-setup nodig die nicotine levert met de maximaal mogelijke efficiëntie. Je hebt ook iets nodig dat het gevoel van voldoening versterkt door je een goede, stevige keelhit te geven. De kleine apparaten die je in buurtwinkels kunt krijgen – dingen zoals wegwerpvapes en e-sigaretten met voorgevulde pods – zullen je waarschijnlijk niet bevredigen als je een zware roker bent. Je hebt een vape-set nodig die een aanzienlijk hoger niveau van tevredenheid biedt. Hier bij Innokin hebben we een aanzienlijk deel van onze onderzoeks- en ontwikkelingsbronnen gericht op het maken van precies dat soort apparaten.

brandysmoke.nl